Alldeles lagom.............en söndag:)

Börja sju o sluta ett, de e en go liten arbetsdag. De e vad  ja har jobbat idag:) full rulle hela tiden så fm gick i ett nafs.
När ja kom hem började ja att ro runt med ljusstakar o stjärnor. Ja kan inte för mitt liv förstå att man sätter undan ljusstakar med fungerande lampor,o plockar fram trasiga:(
A o jag testade stakar så de visslade om de...........det blev en runda till city gross för att köpa " reservdelar "
En sak till som va jäkligt kymig...........fönsterna räckte inte till  alla stakar o stjärnor vi hade.........var fasen har allt varit?
Jag e ledig i morron o tänkte gå en ruda med snabeldraken, han kommer inte att behöva äta på en hel månad så mycke dammråttor som ja har. Lika bra att ja putsar några fönster åsså, för vi e dom ende som har mörkläggning trots att det inte e krigstid:(
Nej, ja får nog gå i bingen o ladda med kvällspostens korsord, de brukar ge effekt.
Vi hörs i morron:)

Var rädda om varandra:) GLÖM INTE SLÄCKA LJUSEN!!!!!!!!!!!

Kul,kul o kul igen..........ibland duggar det tätt :)

Fredagkvällen började med en " förträff "  hos R, där A åsså fanns när ja kom:) Men tiden går fort i trevligt sällskap,så snart var det dags att köra. Kvart i sex skulle vi va på lucky bowl.
Kvällen började med bowling:) de måste vatt en syn för gudar att se alla dessa stilar. Man visade ju ett fint utgångsläge varje gång man skulle ha iväg klotet. men till ingen nytta alls, fanskapet rullade ut i rännan. Jag tog lätt klot, tungt klot,trippade fram, tog taktfasta steg,neg,stod rakt,skrek innan ja släppte klotet ja allt som ja kunde tänka mej var orsaken till att det inte gick bra..........allt va förgäves.............inte min sport:(
JULMATEN klarade ja av utan att ändra taktik......ja körde samma stil som ja brukar.......ät de som e dyrt o som du inte har hemma de brukar funka:)
DANSEN var åsså mycke lätt att komma in i....båda dessa saker har ja liksom praktiserat i många år så det liksom bara flöt.:)
Härligt med glada människor som bjuder på sej själv.(som mina arbetskamrater t.ex.)
Hemma vid kvart i tov ca. skulle ju jobba idag , med början 8.15.
När ja gick in på min blogg såg jag ett kommentar från syrran, blev glad för de:)

Man ska leva för varandra o ta vara på den tid man har:)

puss o kram


Att de aldrig kan va lätt nån gång....................blääääää

Julfest med jobbet och allt va som tillhör de. Trots att j ska köra dit själv och inte behöver va brydd för vad ja ska beställa för goda drinkar så e de ändå ett helvete innan man kommer iväg:(VAD FAAN SKA JA HA PÅ MEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja har tagit på o tagit av så många plagg att öronen e helt röda och håret står rakt upp. till sist blev det dom kläderna ja provade först, inte för att dom va " bäst " men det va dom ende som passade:(
Man får göra de bästa av situationen......... rund go o gla:)
Ska va hos R kvart i fem o ladan kvart i sex........blir säkert bra.
Skriver mer sedan om aktuella läget:)

Dansa sistan gör man väl inte med vem som helst .....eller?
Allt e inte guld som glimmar.
kramar

Kul på NOVA idag:)

M o ja åkte till Nova i Lund,för att besöka den lilla butiken med det stora utbudet.........finns bara en......... Gina Tricot:)
Även jag hittade fina kläder:)ska ju på julfest med jobbet i morron,så de va ju perfekt.
Åt kycklingsallad på Mac Donalds, de va gott:) Efter Gina o Doncan åkte vi hem igen,gick inte i någon annan affär strongt tyckte jag!!
Har sagt upp två bokklubbar idag + en annan grej där man fick hemskickat föryngringspiller:) Vilken grej, tänk att va helt slätstruken när man e 80...... coolt.
Tänkte beställa mat i kväll...........där finns det ju också många variationer på sallad:)
Klockan 20 ikväll ska ja till jobbet och klippa en arbetskamrat, får se hur de blir.
I morgon blir det till att städa och sätta upp ljusstakar o stjärnor för sedan jobbar ja i helgen;(
Ska bli spännande att se hur J o E har det med sina tatueringar..............säkert skitfina:):)
Har även hunnit pussa på mina godingar L o N :) LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas på en bra dag i morgon, med nya möjligheter
Kramis

Ändra sina vanor.........kan ja åsså de eller?

Låter löjligt lätt eller? Ja tycker alltid att de låter jäkligt lätt, tills jag ska sätta det i verket:( då e de precis som om om ekerna går sönder o bromsar hela hjulet. Nu har ja blivit så trött på detta  att känna mej tjock men snäll, ja skulle vilja vara smalare och elak ett tag faktiskt:)
Så jag tänker prova igen,ändra kosten och det viktigaste tror jag RÖRA PÅ SEJ VARENDA DAG!!!!!!!!!!!!!!!
Jag ska inhandla ett fodrat regnställ.för nu får de fan i mej bli hurdant väder de vill jag ska UT!
Ledig två dagar till, som klippt o skuret för att handla hem nyttigt eller?Jag vet ju att ja får allt stöd jag kan från mina nära o kära, nu mår jag inte bra varken psykiskt eller fysiskt:( med andra ord e de bara att skrida till verket, nu kan ja inte skjuta de framför mej längre,orkar helt enkelt inte,känner mej inte glad längre.

Nu kan sockerbagaren stänga sin butik, ja tänker inte handla där mer:)
Snälla:) peppa mej!    pusselipuss

Väckt av telefonen inte så ballt:(

De ringer i öronen.......o innan man fattat vad de e så har man vält ner allt på nattduksbordet för att få fatt i mobilen.Och detta trots att ja vet att den inte alls har den ringsignalen, när ja långt om länge kom på de så fick ja fart:) med täcket runt benen fortsätter ja ut i köket för at ta den telefonen...........JOBBET!!!!!!!!!!! K undrade om ja kunde jobba idag, men ja ska till Hlm o göra hjulinställning på O:s bil kl.11 så de sket sej.........eller man skulle kunna sej att dom sket i de blå skåpet som ringde mej:)M gick upp tidigt idag :)mysigt att fika när man e två:)
Läste lite på en annan blogg.......de va I som skrev om M;) jättehäftigt hopsatt hon e kreativ ,den där I.
I går kom M hem o visa sin nya tatuering:) URSNYGG!!!!!!! han va verkligen duktig den killen o M blev jättenöjd....SKÖÖÖNT!! 
Nu ska ja fortsätta mina morronsysslor:(

Vänta inte till i morron med de du kan göra idag:)
På återseende............kramar

Mycket i görningen denna tisdag:)

Det blev faktiskt förmedlings i alla fall. Jag köpte tavlan till G och hon blev jätteglad. På jobbet väntade C på att dra iväg till Hörby för att köpa blommor......när R hörde de ville han ju osså hänga på.Han skulle mecka ihop sin egen grupp som han skulle ha i kökets kontor,den blev faktiskt inte så dum:)
Nu får man väl fixa fram de gamla ljusstakarna hemma åsså,o se hur många lampor man ska köpa:( ibland e de så många så de blir billigare att köpa ny ljusstake:) Man kanske ska dumpa nåt av de gamla o köpa nytt? tål att tänka på faktiskt,borde ju pigga upp lite.
Börja fundera på om vi skulle sätta ett fågelbord eller en gran utanför köksfönstret.........kom sen på att de e ju en jäkla skillnad.......men bestämde mej för fågelbordet:) lite liv o rörelse skadar inte:) Måste köpa färg o måla hallen nu när ja e ledig....har dratt på de länge nog nu, börjar faktiskt bli riktigt pinsamt. De e så tråkigt med alla måsten:( många sejer ...men skit i de ,de blir jul ändå.Ja de blir de säkert ,men tänker man efter så e de nog jäkligt bra att de finns lite måsten åsså eller?
Nu ska ja gå o duscha, sen väntar de bästa av allt när man jobbat kväll.....SÄNGEN:)


Städa,städa varje fredag o så varje jul, de tycker ja e tråkigt:(
Skänka en slant o få en hjälpande hand , kan de va nåt??
Puss o kram

Knarrar det under fötterna då e de väl lite kallt eller har man dåliga skor:)

I detta fallet va de kylan som orsaka lite olika fenomen.Bl.a. skrapa rutor som  vore de av pansar, gasa lite så fläktremmen skriker så det låter som man kört över en katt.Sen ska man få värme i skiten ,som ljumma till sej lagom när ja va framme för att hämta R I Höör. Det är då bara ca. 10 min sen ja förfrös händerna för att få fram två hål så stora så jag fick ögonkontakt med vägen och här står R och väntar på mej i shorts. De va ingen synvilla för rutorna hade töat så mycket så jag såg verkligen att de var R den token:)
Allt gick bra på jobb ....... C e bara så jävla bra att jobba med ..........man kan va sej själv skönt tycker jag.
I morron ska ja va på jobbet lite tidigare för C o ja ska till Hörby o köpa julblommor.ett skönt avbrott.
Innan jobbet ska min goe sambo o ja till förmedlings o kolla lite prylar........kan finnas bra o ha grejer.Får se vad plånboken tillåter.........när ja tänker på de kom jag fram till att vi inte alls behöver köra dit:(  de händer inte så mycket i livet när de börjar ryka när man öppnar börsen.Men vi får nöja oss o läsa deras erbjudande på nätet.:):)

Hej mitt vinterland:) man vänjer väl sej
kramis

Tjo va de va livat i holken i lördas..........................

Ja de blev faktiskt  livat värre denna söndag.......K ringde och frågade om ja kunde jobba för henne ,hon mådde inte bra.j de kan ja väl tänkte ja ho kan ju ta min söndag kväll nästa helg:) F blev så jäkla omtyckt med sitt dragspel så hälften kunda vatt nock........men de va härligt att se.
De klappades och stampades med fötterna, de fikades o smaskades  dansades o tjoades.....ja herre min gud va uppspelta alla va:)
Ja fick nycklarna av G i kväll utan krussiduller, med hjälp utav I fixade vi de:) tack I för hjälpen. Ska bli spännande att höra va dom sejer i morron:)Nu ska jag gå till söngs börjar kl 7 i morron, ska hämta R vid systemet halv 7.


Får man ta hunden med sej in i himlen?
kramis

Hur ska det här gå då??????????????

Ja nu blir det en prövning för min del ....ja som knappt kan hantera en dator. Tyckte det verkade så himla roligt att få skriva av sej lite och kanske samtidigt få någon annan att läsa och leeee.
A öppnade sovrumsdörren i morse hade gjort en liten paus i sitt arbete för att fika med mej:) nya bullar och nykokt kaffe bättre kan det inte bli. Ha ha där låg jag halvsovande med glasögonen på för ja hade löst korsord. Sex grader kallt och solsken vilken morron.
Idag ska jag till jobbet och lyssna på F som ska spela dragspel o sjunga en timme där med fika o lite goda kakor. Hinner jag sen ska jag till förmedlings i tyringe o dra en repa tänkte jag.
Kanske jag samtidigt kan få inspiration till en god middag idag......... vi får väl se:)

Kalla soliga kramar:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0