Inte långt till flytten...........

Körde ner till jobbet i morse för att hämta mobilen som ja glömde i Onsdags :( snackade lite med kolegerna, innan ja drog iväg för att hämta M som varit i Lövestad :) Vi körde hem o satte på kaffe.....tog en liten frukost innan M skulle börja jobba.

Jag stack till Höör igen efter middag och solade .....hämtade medikamenter på apoteket o lite tandborstar. Ska till tannamagaren på onsdag, o då ska hon se om ja skött mej sen sist :( man känner sej ganska liten då faktiskt.

Imorron har ja en delad tur........skit tycker ja...........man hinner knappt hem förrän man ska köra igen :(
Vi har jobbehelg både A o jag.......så nu ses vi inte förrän söndag kväll, A går upp redan vid halv fyra så han sover när ja kommer hem i morronkväll :(

Nu e de snart flytt för M & A..........dom tar över huset den första April. De kommer kännas lustigt att inte ha nån hemma mer :( Hoppas nu att dom kommer att trivas................huset e döööööööfint så de gör dom säkert :)

Farmors lille Vincent har varit här idag...............en snabb runda........den lille pussgurkan :) A & jag fick finaörngott där det stod " världens bästa farmor o farfar " TACK Vincent :)

Nu sitter A o brer sina mackor till i morron........o ja ska gå o lägga i en ny maskin tvätt :(

Vi hörs o morron igen :)

" ALLT KOMMER LÄGLIGT FÖR DEN SOM KAN VÄNTA "                       Kram

60 bast..........e de så jävligt ?

Gokväll !
Nu e klockan snart halv nio , o ja e redan trött.........de kan ju fan inte va normalt eller ? Men de e klart, de va ju en godman tillen boende som tippade mej på 60 år så de måste va de som känns, nåt annat kan ja inte komma på :)ja som inte trodde ja va en dag äldre än A............innan man vet ordet av så e man där..........shit snart ska man gå på pensionärsdans :)kanske kan gå med min mor ????????????


I morron e de fredag hela dagen :) då ska ja bannemej sola en sväng de va längesen nu :)
De ska bli snö i natt SKIT ja som hade tänkt o damma av cykeln lite........får väl gå en sväng istället :)

Funderar på att ta lite semester :)....................de e inte nyttigt att jobba för mycke.........har ja bestämt :)

Nej ja får väl hålla mej vaken me lite korsord.............de startar järnkontoret lite :)

Ha de gott alla vänner:)            kramis

Virus i bataljonen...........kan nog bli nåt :)

Ledig idag:)
Har bokat biljetter till Virus i bataljonen i Augusti............Vi e ju vippare så vi får ju boka innan dom släpps den 6 april........hi hi coolt :)

M tryckte ju fel kod på "dosan till internetbanken så många gånger att den låste sej:(  till banken för att fixa de när ja väl kom fram sa "tantan" i kassan att de kunda man ordna på telefonbanken.........grrrrrrrr


Idag hämtade ja barnen:) dom e bara så roliga :) bilbälte e så naturligt för dom som de e för mej att dricka kaffe på morronen :) BRA JOBBAT BARN !!!!!!!!!

NU ska ja fixa med maten !!!!! Vi hörs:)






Våfflor..........nice :)

Oj va ja har vatt dålig på o blogga :( Som ni förstår e de inte lätt när så otroliga grejer händer som att bli farmor :) då går de runt i skallen på en. Men bloggningen blev ja förvånad att ja glömde......ha ha , men ja kommer igen som ni vet.

Lille knodden har kommit hem nu :) pratade med O idag, då va dom på väg hem för att mysa med frullebullar....härligt :)
Skönt för dom att landa hemma nu, o få rå sej själva o göra allt i sin egen takt.....gött :)

Jobbet lunkar på som vanligt tycker ja, inga större förändringar........förutom att ja lagt strumporna :) nu har de vatt vinter va de ska för min del .......ha ha.

Vi ska ha våfflor i kväll..............lite tjuvstart för de e väl våffeldagen i morron ? men skit i de.........ja har väl våfflor precis när ja vill :)

Ja har lite nya projekt på gång hmmm spännande, kommer till de en annan dag.................kanske :)

Vill trösta I lite........de här de löser vi tillsammans, va inte orolig, du fixar de här........vi hjälper dej att avlasta så gott vi kan eller ja kan  i alla fall :)

GRATTIS  till ditt bilköp A, de suger :) kramis

Inte en kotte som ville se bebisar en lördagkväll............varför?

Var i Sösdala o öppnade för L&B som kom med Vincents vagn....den va jättefin:) Träffade Mor o vi kramades o ja berättade att A& jag skulle in med kläder till O&S för dom kommer inte hem i helgen........och att ville hon följa med o hälsa på Vincent så gick de bra :) De ville hon gärna göra.

M & jag körde till Hlm för att köpa nåt fint till Vincent :) Oj oj oj va de finns fina kläder.......skulle kunna gå bland de små kläderna i timmar :) Köpte även en amningströja till S......ja tyckte jon va värd en paket hon med. Fixade Yatsy o fiaspel så dom skulle kunna fördriva tiden.......Vincent sover ju ganska mycket:)

Lillknodden låg o solade i sin " balja" ....han hade en släng av gulsot:) han låg i en kymig dress som va fastsydd i madrassen..........?????? tror ja i alla fall :) Såg inte en människa som var o hälsade på någon..........trodde de va många när de va helg........tydligen inte:(

Nu e vi hemma....dricker kaffe o löser korsord :)  I morron e de söndag HELA dagen :) va händer då ? vi får väl se :)


Ha de bra :) hörs i morron                                                       Kram


Längtar att få krama Vincent :)

Tjo ho !! Har varit på jobbet idag och lämnat cigg till en boende där :) snackade lite med mina koleger....de va full rulle som vanligt :) hann me den kopp kaffe åsså innan färden gick till City Gross för att inhandla till rårakor o stekt fläsk.

Idag e den STORA DAGEN då ja ska få se Vincent för första gången.........ja längtar så in i bomben efter honom :)
Ja har tänkt så himla mycke på dom alla.......hoppas nu att de blivit bättre med S.

Ja har varit inne Ullareds Camping o beställt stuga till A o mej  i augusti :) vi ska nämnligen titta på Virus i bataljonen på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.......de ska bli så jävla kul :)

Nu ska ja åka med M en liten raggrunda hi hi :)

Vi hörs :) Kramis

Vi e så lyckliga..........äntligen :)

WOW WOW WOW detta e bara så jävla kul :)

GRATTIS  !!!!!! Sara & Ola till er ljuvlige lille kille :) Ja bara längtar tills ja får gosa med honom.................JA HAR BLIVIT FARMOR & A HAR BLIVIT FARFAR............UNDERBART!!!!!!!

Vila nu & ta väl hand om er :)


Kramar i massor från FARMOR :)       Puss på prinsen :)

Prins eller prinsessa ?

Hej o godmorron :)
Fick samtal från Ola tidigt i morse, han va på väg till jobbet men fick vända. Sara hade haft ont i magen o mått illa.......när Ola kört till jobbet ringde Sara till Kristianstad o dom ville att hon skulle komma in så dom kunde kolla henne :)

Alla hoppas vi ju på att prinsen eller prinsessan ska titta ut nu :) de hade vatt skönt för Sara .........hon har de jobbigt nu.
Så nu har vi mobilerna tillrätta laddade o klara för att kunna ta emot detta viktiga samtal :)

Har ju inte så mycke att skriva än, men så snart de sker några förändringar e ja här igen :)

NU HÅLLER VI TUMMARNA !!!!!!

Buffert ? hmmmm klarar ja de ?

Ahhhh hemma igen :) Har jobbat 7-16.30 idag....lite drygt men de gick.
För tillfället vet ja inte riktigt va som ska få mej ur denna svacka ja e i :( Allting e så jävla tråkigt så man kan SPY !!!

Ja e helt tom på roliga saker.....inte ens ja själv e rolig längre...............har ja nånsin vatt de förresten?de e nog ett önsketänkande men men :( Piss o pest o senapsgas !

Håller på att spara så ja har buffert till sommaren..........varför vet  ja inte men de kan va kul o ha lite extra stålar när man har semester kanske :) Ska natta över en helg på Ullareds camping ( redan bokat ) ha ha ja har sån otrolig fantasi :)
Men om inte annat så behövs de ju pengar då ha ha ha .....de vet ju alla Ullaredsfans:)

Saknar Liam o Neah trots att de bara gått nån dag.............ja älskar dom små liven så otroligt mycke :)
Pratade med I om semesterdagar........kunde kanske ta en vecka lite längre fram......Maj kanske ? låta barnen va hemma från dagmamman ett par dagar o bara va med dom :) Ja tror faktiskt att ja spikar de.......om ja får ta dom me vill seja ? Va sejer ni I&J har ja förtroende nog ?

Har varit o tatt en solning i kväll.....de va fan i mej de skönaste på länge.....där tänkte ja på mej själv ett tag ....otroligt men sant :)

Nu ska ja lösa mitt efterlängtade korsord :)

Ps. Vill skicka en hälsning till min ljuvliga fd arb.kamrat A..........hoppas allt e bra..........saknar dej otroligt mycke :(



" NYA TAG ......GÖR DE BÄSTA DU KAN AV DÅLIGA VIBBAR "                KRAMIS

Isolering och upptagna golvytor.........

Hej hej :)idaghar de vatt söndag hela dagen, som för mej har varit städa tvätta o laga mat :(
En tur till Lidl har de åsså blivit, för att köpa kobeer.....altså mjölk :) Vi tar alltid en hel låda 10 liter o den varar inte många dagar............nu e de ju inte bara ja o A som dricker .....men de förstod ni väl.....eller ?

Måste putsa mina fönster som fortfarande inte blivit av.......ser snart inte ut....de ser inte bra ut alls, man e liksom ständigt isolerad från omvärlden .................tur vi har tv :)

Längtar till man kan hänga ut tvätten :) ja kan bara tvätta en maskin , för sen får ja inte plats att hänga mer.....så jävla tråkigt :( Allt kan man ju inte tumla, för då får ju barnbarnen alldeles för mycke kläder i sina lådor pga krympning :( de bästa med dessa plagg e ju att dom blir väldigt kompakta o då så klart mycke varma :) Men de e ju inte säkert att Neah vill ha kläder som ja har haft :(

Ja tittar ut i hallen o drabbas av en hiskelig tanke.....på antalet skor o stövlar ser det ut som om ja befinner mej på nåt kollo eller liknande, för de e inte mycke golvyta över att ta sej fram på......fy fan, låt de bli sommar snart !!!!!!!!
Ja svär hellre över mygg o getingar än över skodon som om de vore försäjlning här :( Hmmmm där kom ja på de........ha ha ha ha kan kanske tjäna en slant på skitet :)

Nä nu orkar ja inte tänka på detta mer.........ska ta en kopp java o titta lite på tv :)



" VERKLIG STYRKA ÄR OFTA ATT GE MED SIG "                      KRAMIS


Kul att handla billigt :)

Oj oj oj va segt de varit idag:(
Gick upp ganska tidigt o fick hysteri för här fanns inga kaffe bönor :( vem fan orkar sätta sej i bilen för att ihandla de ? inte ja i alla fall.......fick bli oboy .....javla skillnad, vilket resulterade i skallaverk ganska omgående grrrrrrrr

M&A skulle till Ikea o handla lite till flytten :) Ja blev sugen på Ikea redan på jobbet igår när L talade om att hon skulle dit, så ja frågade snällt om ja kunde få följa med..........yes ja fick :)

Satan va folk där va......men de e där kanske alltid, ja e ju där väldigt sällan...ska kanske ändra på de, för mysfaktorn e ganska hög på ett sånt ställe :) Hittade badhanddukar för 9kr o handdukar för 2kr, påslakanset 35 kr och badrumsmatta för 19.90........de ni kallar ja shoppa på Ikea :)

Efter ett par timmar bar de hemmåt igen.......M&A skulle på en bjudning hos F som fyllde år igår :)
Fick fick göra ett stopp på macken för köp av kaffebönor, för kaffe hade vi fortfarande inte fått, o de märktes tydligt på humöret o banket i skallen :(

Väl hemma blev de paketinslagning som stod först på listan..........därefter försvann A&M till festen, o ja gick in o la mej på sängen en stund:) Efter en stund hörde ja nån i köket som pratade .......de va Liam som kommit med I för att prata lite....de va kul :)

Sen kom O åsså.....S e på klassträff i kväll:) hon kanske kan dansa igång värkarbetet ikväll, vore ju nice.....tycker ja i alla fall ha ha

Längesen ja solade nu......får nog göra de i morron.......har kommit av mej med de tycker ja, mycke annat kanske ha ha

Nä nu ska ja slabba mitt kaffe...sen ska ja måla tånaglarna.........de va ett jävla påhitt ja vet, men va fan sa man göra en lördagkväll.......så ja tänkte lägga ner lite tid på mej själv hi hi hi

Ha en jäkla bra lördagkväll :)


" GÖR INGA ANDRA DUMHETER ÄN DEM SOM DU HAR VERKLIGT NÖJE AV "            Puss o kram

Va e de som gömmer sej i magen tro ?

Hejsan! Igår blev det barnpassning......Neah hade 40 graders feber o kunde inte va hos dagmamman....mormors lilla snorpa :) Hon va verkligen dassig....slapp o likgiltig, så I hade ringt o fått tid hos läkare kl. halv elva. M fick passa Liam medan jag o Neah åkte till läkaren. De trycktes o klämdes......gapades med tungan ut, huvudet fram huvudet bak, stick i fingret och en temp.........Neah sa inte ett ljud, ville nog bara att tantan skulle va klar snart så vi kunde åka hem :)
Allting va bra.....alltså proverna inte Neah.........   ETT VIRUS!!!!!!!!!! Förbannade jävla virus, som kan göra en liten snorpa så hjälplös :( De va bara att fortsätta med alvedon o dricka mycke...hujedamej.

Firandet av A blev mycke trevligt, med god smörgåstårta som vi själva gjort......... ha ha....... får skryta lite :) Efter de lite kaffe med glass o bär smarrigt :)

De blev bestämt att Liam o Neah skulle va hos M o mej idag åsså, för de va inlämning av en tenta så I fick till skolan.
Neah har fortfarande ganska hög feber men har ändå varit lite piggare idag, tycker ja :)

Nu e de jobb i morron som vankas 7-16.30 ganska lång dag men de e bara o hänga me :)
Nu har ja äntligen kommit till skott...........ja ska på massage i morron kväll...de ska bli superskönt :) får se om de hjälper, men de hoppas ja .

Nu ska M o ja starta en Beckfilm.........dom kan man ju se hur ofta som helst:)

Vi hörs efter jobbet i morron :) Kramis

Ps. längtar till nya bebisen kommer :)

VA E DE SOM GÖMMER SEJ I MAGEN TRO, KAN SNART INTE VÄNTA LÄNGRE :)

Gränslös kärlek :)

Hej igen:) fy faster va ja har varit igång idag.......då tänker ja först städning och sist tänker ja på hmmm städning :)
För de va väl ett jävla meck me de, o ja e inte färdig än:(

Gjorde ett avbrott vid två idag för att köra till jobbet o fika....var bjuden på tårta för G fyllde år idag:)
Satte sen kurs till City Gross för att fixa hem grejer till smörgåstårtan, som vi ska ha i morron. Den blev så jävla hög att de sista lagret ficka ja använda stol för att nå upp till..........så de ska nog räcka :)

Får städa färdigt i morron, trots att ja ska ha barnen.........dom kommer kl. 8 kan inte va hos dagmamman för dom har feber, o I måste till skolan , de e viktigt att man e ifatt tycker ja:) Har nog hjälp av M för hon e nog ledig..........kanske:(

Läste det I skrivit i bloggen o blev både glad o rörd samtidigt.....de va fina ord att läsa :)
Ja älskar mina tre barn över allt annat på jorden.....de e en gränslös kärlek, som ja vet e besvarad o de värmer nåt så otroligt mycke. TACK att ni finns så nära, för ja har ju nästan bara er att skratta tillsammans med.........o skratta de e vi bra på eller hur ? Vi träffas ju över smörgåstårtan i morron :)

Tack I för att du gratta pappa på 35 årsdagen för han har vatt en helt annan människa sen ja läste upp de för honom :)


Ja tackar för mej o på återseende i morron :)



" DET AVGÖRANDE ÄR INTE HUR GAMMAL DU ÄR UTAN HUR DU ÄR GAMMAL."

          Puss o kram



Råttor o fanstyg överallt :)

Hej svejs :) då var ännu en lång arbetsdag slut sköööönt !
Har värk både här o där...........mest där faktiskt ha ha!   Har brutit ihop ett antal gånger idag faktiskt....av skratt altså :)
Ibland skrattar man åt saker så man undrar om man börjar mista förståndet.........men skit i de för härligt e de :)

Ja ska passa på att seja välkommen till min blogg L om du e här o tittar............lämna gärna ett avstamp så ja vet :)

Läste nu  dotterns blogg o dog av skratt för femtielfte gången idag..........detta e bara sanslöst.......ja har full förståelse över J glädje, men e lite orolig för idas skull........de där såg ju inte vidare muntert ut :( .............finns de nåt roligare än barn ? NEJ SEJER JAG........BARN TOPPAR MIN LISTA I ALLA FALL !!!!!!!!!!!

För min del ser ja dammråtterna i vitögat nu........känner riktigt hur dom går till anfall.....nästan i vristhöjd...........fy fan ! bådar inte gott :(
Här gäller de att snabeldraken har bra lungor, för de blir nog en liten fajt mellan honom o råtterna.........ja håller tummarna för snabeldraken att han har samlat krafter sen sist han va i hetluften :)

I morron e A en gris...........altså en födelsegris.......han fyller 100 i morron ha ha ha ha ha , okey då....minus några år :)
Han ska fira de på tisdag kväll , då de blir smörgåstårta för nära o kära :) de blir säkert latjo :)

Nu väntar ja hem A&M.......så vi hörs :)
Ha de godingens bra ............o puss o kram på er alla :)


" JA MÅ HAN LEVA UTI 200 ÅR ( fan va trist föresten )"





Vinst.......igen :)

Körde från jobbet kl.13 för att åka hem på timmar :)
Svängde inom Hardys för att köpa kvällsan..............ha ha  ja ni läste rätt...den heliga tidningen :)
Satte mej i bilen o börjar bläddra.......till korsordssidan förståss :) Vem vann ,vem vann..........jo jag ha ha för tredja gången på kort tid KUL !!!!!!

Nu ska ja ta en kopp kaffe o prata med A&M som kom nu :)

Ha de gott....hörs kanske i kväll :)


" ÄVEN SLÖDEN HADE TUR "                   KRAMIS

Skrattar så man skriker......fan va kul

Jag har fått ett så jävla kul slut på denna fredakvällen så de e inte sant :)
Läste vad I hade skrivit på bloggen o jag dog nästan av skratt :)

Fladdermöss o svarta kråkor..............ha ha ha ha ha kan inte bli bättre......jag tackar för en urkul läsning :)




" ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET "          mitt blev förlängt med tio år :)

Allvetare............ja döööör ha ha

Upp kl halv sex......in i duschen...JAHA ! DÅ VA MAN VAKEN :) Klä sej, föna håret, borsta tänderna, ta väskan,  på med jacka o skor o ut i bilen.....PUH !
På väg till jobbet...JIPPI !  HA HA  nu skoja ja, så jävla roligt e de inte, men jobba måste man ju :)
På jobbet damp ja ner i soffan me en kopp kaffe ,o morronslappa innan man skulle börja....GÖTT !

Dagen har gått i skrattets tecken.......de gör den för de mesta, för ja hatar när de e dystert :) 
 
Väl hemma igen, hann ja prata lite med A&M innan dom körde till Lövestad, för att sova där inatt.
Både A o jag saknade kvällsan som inte va inköpt idag........men A va hygglig o körde ner o köpte den på macken :)
Så nu blir de korsord i kväll som gäller.......ha ha fredagsmys på hög nivå :)

Pratade lite med I på telefon......hon har en" allvetare " i sin klass, o de e så jävla roligt att höra henne berätta vad som händer om dagarna ha ha drygt med såna som tror dom vet allt. Men tider skola komma då " allvetaren " åsså får veta att han lever........VÄNTA BARA :)

I morron e de delad tur som gäller :( de blir till att hem o vila o på de igen........men de går de åsså :)


Nu sejer ja tack för ikväll.........korsordet väntar :)              Kramis


" DU KLARAR MER ÄN DU TROR "

Stanna till ett tag

Ja sejer hej igen :) nu har jag mitt morronkaffe färdigt , o bredvid står två grova mackor med tomat o salladskrydda...........GOTTIGOTTGOTT !!!!!!!!!

Ska hämta M i Höör kl 10, sen ska hon jobba. Ja själv får väl ta mej ner till Mor, de e pinsamt längesen :(
Känner mej jävligt taskig som inte har varit hos henne, de e snart två veckor sedan.

vaknde med lite skallaverk idag men ja ska ta en tablett så går de kanske över :) De blåser som fan idag men de hjälps inte, måste ha friskluft..........får ta en liten sväng.

M ringde igår o undrade om ja ville ha matolja, för hon hade fått så mycke.........de tackar man inte nej till , så hon kommer efter jobbet idag o lämnar en dunk :)

Skönt att vi går mot ljusare tider.....enda nackdelen med de e att nu ser ja hur skitiga mina köksfönster e....JISSES!!!!!!!!
Kan inte ta de idag i alla fall, för trasan kommer att flyga åt fanders,men så fort som möjligt........A fyller år på måndag så ja har inget val............tyvärr :( O vad ska man köpa ? hmmmm

Maten idag kommer att bestå av kotletter , potatis o sallad e de tänkt..........så kan ja ta med till jobbet i morron :) Dom har så mycke grädde i sin mat så den ska man nog undvika :(


Skriver mer sen :) hej så länge


" JA VILL ATT TIDEN STÅR STILLA ETT TAG, SÅ JA TROR JA RYCKER BORT VISARNA "

Jämmer o elände :(

Herregud som här ser ut i huset :( ja undrar om de bara e en o samma som ska ta itu med detta alltid ?
ibland när man e ledig vill man va ledig utan en massa måste........få varva ner i lugn o ro o bara va.......när gjorde man de sist ?  minns inte faktiskt :(

Tre hundar e ju inte lätt de heller..........två av dom e inte våra........de e barnens, o snacka om va dom smutsar ner :( hujedamej !

Skulle klippt min mor för en hel vecka sedan :( hon undrar väl var jag befinner mej.........värre än ja lämnat landet :)

Idag e de underbart väder:) man tycker att humöret skulle va på topp då, men INTE........ALLT E BARA SKIT JUST NU !!
nu skulle man behövt åka på SPA de hade suttit bra .........om de inte hade vatt så jävla DYRT !!!!!!!!!!!!!

De måste va tråkigt att läsa min blogg just nu...............de e bara jämmer o elände..........men måste skriva av mej, så ja hoppas ni håller er kvar. Har man ingen att umgås med , så har man ändå er om ni förstår vad ja menar. Ja har mina barn så klart men skulle vilja ha en vännina att göra saker tillsammans med. Ja hade några år då ja inte mådde så bra, o då va de precis som man tappade allt :(

Nu till nåt roligare.......I e otrolig i skolan, M ska snart flytta och ja ska snart bli farmor :) så visst händer de saker som gör en glad......tur ja har er mina goa ungar :) o att ni inte bor så långt bort....de e ja glad över :)

Nu ska snabeldraken fram antingen han vill eller ej.............ja får dona till de lite o då måste han hjälpa mej ha ha.


Ha de så gott nu o sköt om er :)






" HAR DU EN GOD IDE` FÖRVERKLIGA DEN - INNAN DEN FÖRBLEKNAR "       Kramis


Drygt e bara förnamnet :(

Hemma igen efter att ha jobbat :)

Idag var M,J & jag i Hlm o shoppade lite.......köpte mascara o kajalpenna :) använder ju mitt tills de e rent slut...mascaran e så torr så den "drösslar" ha ha
Kajalpenna 75 kr....fy fan va dyrt....men räknar man hur ofta ja köper så hinner de väl gå upp i pris så klart..............hmmmm

I hann komma hem från skolan innan ja började jobba, så vi tog en kopp o snacka lite innan ja körde......kul :)

På jobbet e de drygt just nu.........indragningar o skit ........inget kul alls :( men man e glad så länge man har nåt jobb naturligtvis.............känns bara lite tungt :(

Ja börjar bli trött som fasen nu....tror ja ska gå o slagga lite..........lite sejer ja för att de blir morron så jäkla fort :)

Sov så gott mina vänner, så ses vi i morron :)    Kramis



" PLÅGAN KAN VARA DET FRÖ UR VILKEN LYCKAN SPIRAR "


Livet..........vart tar det vägen ?

Ännu en arbetsdag e slut.....o ja åsså :( de e så himla mycke på jobbet nu känns de som...man e helt slut när man kommer hem.
Hem o äta.... o bli ännu tröttare ha ha...........då krävs de kaffe, de enda som hjälper i ett sånt läge :)

M håller på att ta bort färgen på " låda " där det finns hål för glasbehållare för mjöl o socker, som man hade förr...den kommer att bli jättefin :) de e ju planering på hög nivå inför flytten........spännande värre naturligtvis :)

Ja har fortfarande svårt att tackla de som kommer att ske......men de e ju precis så de ska va så klart.....men saknaden kommer att bli stor. Vart blev åren av ? de gick ju på tok för fort.............läskigt på nåt vis :(

I morron blir de solen på fm. o en liten promenad e de tänkt....känner att ja behöver ladda batterierna lite........finns snart ingen ström alls :( måste tänka mej för så ja stannar lite tidigare nästa gång :(

När man inte trivs med sej själv , finns de inget roligt över huvud taget............ibland e de så jävla drygt att bearbeta :(
Men något sejer mej,.......ge inte upp du blir snart belönad......hur ?


Ja slutar för i kväll.....vet inte riktigt va ja ska skriva.....känner mej inte " laddad " alls :(
Ha de gott där ute :)

" MAN DANSAR INTE ALLTID PÅ DOM DÄR ROSORNA "                           Kram

Skärpning ! .......de här går inte

I går hände inget särskilt....vaknade med huvudvärk, ingen hit kan ja seja :(
är så jävla stel i kroppen så hälften kunde va nog.
I o barnen kom, så hon gjorde nackmassage på mej sköönt....hon sa att de kändes som en stor jävla tegelsten.

O & S kom åsså, så alla va hemma o åt igår ...de händer inte ofta så ofta :)

Idag har ja varit på Jysk o köpt underlakan.....hade dåligt med de....... till dubbelsäng i alla fall:(
Var sen o handlade på City Gross....köpte sallad o bröd....de blev kycklingsallad till kväll  GOTT!!!
 
Imorron e de jobb igen, 7-16.30 dryg dag tycker jag, men ja ska jobba med C så de går ganska fort....vi brukar ha trevligt :)

Ja tittade på målgången på vasaloppet....dom e skitduktiga som kan köra nio mil o ha nästan samma krafter kvar i mål som vid start......de e starkt jobbat:)

I morron vankas andra bullar ha ha........vad som ska hända berättar ja senare hmmmmm spännande e de i alla fall....för min del vill säga :)

Nu väntar ja snart hem A&M,,,,får väl sätta på nytt kaffe, för de vill dom säkert ha :)

Får väl ta lite Bizz i nacken så de stela mjukar upp sej lite :)
Ska ringa Stina om massagetid....ja e så slarvig me de ........får skärpa mej, annars blir de aldrig bra :(




" MAN KAN INTE VÄLJA NÄR OCH HUR MAN SKA DÖ. DET ENDA MAN KAN BESTÄMMA ÄR HUR MAN SKA LEVA"

vI ses i morron....ha de gott :)  Kramis


RSS 2.0