Konstrunda på Wanås kanske?

Godmorgon! Här sitter ja med mitt kaffe o försöker planera dagen:) de går inte så himla bra tycker ja.
Måste hälsa på min mor idag, de har ja i alla fall spikat:) städa leksaker på gården , som ja tycker finns överallt, sen får vi se va som händer.

Linedance e så jävla roligt så de e inte sant:) man blir riktigt trött för de e ju jävligt snabb musik........så snacka om träning.....coolt:) ja beställde en munkjacka (svart) med deras logga på ryggen och mitt namn på bröstet:)
Hahaha de sejer ju att man vill fortsätta ...eller hur ?

A har fixat två biljetter till Wanås.....så vi ska dit o titta på konsten dom har där:) vi var där förra året o de va kul som bara den. Vi får se vilken dag det blir:)

På lördag e de Chippendale som gäller:)ja just de, var hittar man dom gamle rävarna om inte på en sådan tillställning:) hahahaha behöver vila ögonen lite ibland, de skadar inte :0

Nu får ja väl ta itu med dagens sysslor, för nu föreslog A att vi kunde köra till Wanås i eftermiddag:) Häftigt :)





Ha en bra dag :)           Kram

Oj Oj Oj Oj !!!!!!!!!!!!!! De här va inte bra:(

Nej de här e inte bra:( När sjutton bloggade ja sist...............hmm de vet ja knappt själv :( va då upptagen.......de e fan sorgligt.
Nu får ja ta tag i de här !!

Här har de målats möblerats o donats ett bra tag, o däremellan jobbats :) De börjar likna nåt nu tycker ja...........tänk va lite målarfärg kan göra :) Vi skulle lagt klickgolv i de stora rummet i helgen som gick men, A ville få in sitt bränne istället , o de kan ja förstå:)Men så fort vi blir lediga båda samtidigt ska vi dra igång KUL!!

Jag har blivit väldigt aktiv, om ja får seja de själv :/ ja går på linedance på tisdagskvällar med min påg och ska gå på aquajogging med mina töser på söndagkvällar.........de e så himla kul ! särskillt kul att göra de med sina barn :)

När de gäller min vikt så har jag haft platå ett tag nu 16 kg, men hoppas dessa aktiviteterna ska hjälpa till att nå mina drygt 20 kg. Jag e taggad, men måste nog aktivera min kropp när ja e ledig :)

Nu ska ja gå o dammsuga o lägga i tvätt........ja e ledig idag o då blir de ju en massa sådana saker istället......TYVÄRR :(


Ha de bra alla där ute.......nu ska de bli skärpning, ja lovar :)             Kramis

Tyvärr inga kort :(

De blev inga kort.........ingen av töserna hade tid, så de får bli en annan dag.

Snorpan har varit i Lund idag :( hade haft svår att andas i natt pga förkylning, så I fick köra ner med henne.
Dom e otroligt duktiga där......där släpps inga barn hem förrän man ser tydliga resultat på bättring.........sköönt !!

Ja har faktiskt hunnit med en loppis åsså idag :) HIF i Hlm hade ordnat med en sådan..........ja köpte en kopparkittel med en länk i, fin som attan, ett tidningsställ :) i trä (rödmålat)  60-tal, häftigt :)

Har även ordnat biljetter till sösdalarevyn den 13 nov, den får man bara inte missa !!

NU ska ja gå in o duscha :) jobb i morron 7-16.30 :( sen bär det av till vågen :)

VI hörs i morron kväll !  TJINGELING

Här flyter de på så sakteliga :)

Herre min gud va länge sen ja skrev :( Ja som ni förstår måste ju min semester va slut för länge sen. De har vatt så jäkla mycke annat, så ja har blivit helt off när de gäller bloggen :(
Semestern va i alla fall toppen............A o ja hade ju stuga i Falkenberg :)
De va bara så himla kul o avslappnande, så de gör vi om snart, o då menar ja snart.........i höst alltså :)
 
Jaha då undrar ni naturligtvis............hur går de med hennes vikt? efter tre veckors semester hade ja gått upp 8 hg......men efter första veckan hemma så hade ja gått ner 9 hg :) nu har ja haft förhinder två måndagar men ska dit på måndag. Så de flyter på så sakteliga........nu måste ja snart bestämma mej för hur mycke ja vill gå ner........får känna efter !! 20 kg tänkte ja ta innan ja bestämmer mej :)

Ja har målat o fixat här hemma i mitt gamla hus :) man får göra de bästa av situationen när man har ett hus som e för gammalt för att riva o ändra. Men man e ju inte bortskämd precis så ja blir levandes glad för det lilla :)

Ja ska be nån av töserna att hjälpa mej att lägga in lite foto.......så ni som varit hos mej förut kan se skillnaden :)
Ska göra de redan i morron faktiskt..........med andra ord kommer ja att blogga i morron åsså ha ha!

Nu ska ja se om A fixat så vi har vatten............kludd med pumpen, men e nog snart ordnat med en sån händig man :) hi hi



Ha de ryslians bra vänner, så hörs vi i morron :)   Kram



RSS 2.0