Hittar inget bra ord för hur man känner sej i denna värmen........urlakad ?

Va e de för väder vi fått ? Ena sekunden soligt o skönt för att i nästa sekund bli så jävla kvavt att man har andnöd :( Tycker de kan braka loss riktigt med åska o regn så de kan bli en behaglig värme sen...........har ja fel eller ? J e inte själv gla för åska , men nu behövs de antingen vi gillar de eller ej..............så e de bara , punkt slut :)

Va på Hörby marknad i går kväll............de va mysigt...............åkte med M & A dit :) Handlade körsbär, som ja sen åt upp o satt på toa ett tag i morse........HI HI............men valet va lätt när man inte äter godis ? Dumt att äta alla, men va gör man inte när de e så jävla gott :)

De blir bara fil o jordgubbar till mat i kväll............pallar inte äta nåt annat när de e så varmt :(

I ska jobba ikväll så J ska hämta barnen här.......de va meningen ja skulle haft dem mellan halv fem o sex men J hinner hem innan I kör så ja behöver inte. Barnen har vatt så varma idag, de e synd om dom................för att inte tala om hundarna som formligen smälter till en pälsboll ............hujedamej :(

Oj oj oj nu känner ja hur de börjar fläkta genom de öppna fönstret :D kommer kanske snart regn åsså då.......hoppas !!

Semesterveckan snart slut o ja har inte vatt vid havet ännu...........slött av mej tycker ja........men finns fortfarande en chans, o den ska ja ta :D ska nog bli fint i morron åsså...................då...................kanske :)

A har satt på kaffe, så vi ska ta en kopp.........tjingeling.........glöm inte lätta på klädseln:) både på ont o gott.............mest gott så klart :)                               KRAMIS




 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0